Stara pyörätuoli

Viihdeuutiset

Isäpuoli taikoi pojan pyörätuolista huikeat Halloween-alukset

Moni lapsi odottaa Halloweenin karkkikierrosta kuin kuuta nousevaa. Jotta kierrokselta kertyisi mahdollisimman suuri karkkisaalis, täytyy naamiasiasun olla viimeisen päälle suunniteltu.

Lapset käyttävät vilkasta mielikuvitustaan hyväksi kehitellessään itselleen asua, jolla päihittää korttelin muut mukulat. Vanhemmille asun suunnittelu on myös yhtä hauskaa puuhaa. Eräs kekseliäs isäpuoli on nyt suunnitellut pyörätuolissa istuvalle pojalleen asun, jossa pyörätuoli on tärkeä osa asukokonaisuutta.

Nikkarointitaitoinen mies on joka vuosi onnistunut saamaan hymyn pienen pojan kasvoille upeilla Halloween-asuillaan. Pari vuotta sitten isäpuoli loihti pojan pyörätuolista paloauton, jossa poika istui palomiehenä kuljettaen upeaa sammutusautoaan.

Vuosi sitten pyörätuolista muuttui merirosvolaiva, jonka kyydissä poika istui kapteeniksi pukeutuneena. Tänä vuonna pojan pyörätuoli on panssarivaunu, jota sotilaaksi pukeutunut poika ohjaa. Pieni poika voi olla ylpeä naamiasiasustaan, sillä se on varmasti yksi naapuruston parhaita.

Viihdeuutiset

11-vuotiaana kuollut pikkupoika sai pysäyttävän hautakiven

Jokainen vanhempi tietää, että mikään kohtalo maan päällä ei ole tuskallisempi kuin oman lapsen menettäminen. Amerikkalaiset Ernest ja Anneke Robison joutuivat kuitenkin sellaiseen tilanteeseen, kun heidän poikansa Matthew menehtyi 11 vuotiaana pitkän sairauden uuvuttamana.

Ability Found
Ability Found

Synnytyksessä tapahtuneen happivajauksen johdosta vakavasti invalidisoitunut Matthew oli iloinen ja energinen lapsi, joka joutui kuitenkin halvaantumisensa takia liikkumaan koko elämänsä pyörätuolissa. Pojan menehdyttyä vanhemmat päättivät hankkia tämän haudalle hautakiven, joka kuvaisi mahdollisimman hyvin pojan iloista olemusta ja vapautta.

Salt Lake Cityn hautausmaalla on siitä saakka saati ihastella hautakiveä, joka hakee vertaistaan koko maailmasta. Hautakivi kuvaa parhaalla mahdollisella tavalla pikkupoikaa, joka tarjosi vanhemmilleen heidän parhaat 11 vuottaan. Perhe kiittää Ability Found -järjestöä, jonka avulla talousvaikeuksissa olevat perheet saavat tarvitsemiaan pyörätuoleja ja muita välineitä, Huffington Post uutisoi viikonloppuna.