Mies etsii naista auringonpimennyksen ajaksi – haluaa siittää lapsen rituaalin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seuraavaa täydellistä auringonpimennystä päästään ihastelemaan 21. elokuuta. Pimennystä ei valitettavasti nähdä Suomen taivaalla, mutta Yhdysvalloissa sitä voi ihailla useasta eri kaupungista. Nyt nelikymppinen mies etsii seksiseuraa pimennyksen ajaksi.

Netin osto- ja myyntipalsta Craigslistille on julkaistu ilmoitus, jossa 40-vuotias mies hakee San Franciscon alueelta naista erikoista rituaalia varten. Mies haluaa siittää jälkikasvunsa auringonpimennyksen aikana suoritettavan penetraation avulla. Naisen tulee olla hänen arvoisensa ja saada session aikana lukuisia orgasmeja.

Rituaali johtaa raskauteen ja nainen tulee synnyttämään ”seuraavan tason ihmisen”. Auringonpimennyksen aikana suoritettava seksisessio yhdistää parin universumiin ja kosmiseen energiaan. Mies tulee penetroitumaan naiseen siten, että penis osoittaa pimentyvää aurinkoa kohti. Ilmoitus on nyt poistettu, mutta kuvakaappaus leviää verkossa edelleen, Men’s Health uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että NASA aikoo esittää elokuussa tapahtuvan täydellisen auringonpimennyksen suorana lähetyksenä Stream-videopalvelussa. Pimennys kuvataan yli 3.000 metrin korkeudessa lentäviin kuumailmapalloihin kiinnitettävillä kameroilla.

Craigslist