Seksikkäin kehätyttö paljasti bikinivartalonsa – tätä kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa seksikkäät kehätytöt ovat nousseet viime vuosina myös julkkiksiksi, sillä pari heistä ylittää ajoittain jopa viihdelehtien uutiskynnyksen. UFC-sarjan kehätyttö Brittney Palmer on päässyt poseeraamaan jopa Playboy-miestenlehden kanteen.

Brittney Palmer ei ole vielä saanut kovin usein paparazzeja peräänsä, mutta nyt kaunotar on ikuistettu paparazzikuviin hänen poseeratessaan bikinikuvauksissa Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Kuvat julkaistaan myöhemmin Fitness Gurls -lehdessä.

Kehätytön ja mallin urien lisäksi Brittney Palmer on debytoinut myös laulajana. Hän levytti esimerkiksi viime syksynä kappaleen yhdessä Kenny Florianin kanssa. Maaliskuussa 2012 Brittney Palmer teki eräänlaisen läpimurron, kun hän sai kunnian poseerata Playboy-lehden kannessa.

Splash
Splash
Splash