Kuin kaksi marjaa: Mallikaunotar kuin Kim Kardashianin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa oven väliin julkkismaailmassa.

Nyt Chantel Jeffries kuvattiin osallistumassa Beautycon-tapahtumaan Los Angelesissa. Samalla tuoreiden kuvien perusteella voidaan todeta, että Chantel on kuin Kim Kardashianin nuori kaksoisolento.

23-vuotias Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash