Kohukaunottaren etumus loksautti leuat – muodot kuin sarjakuvahahmolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Nyt Daphne Joy on osallistunut Los Angelesissa sijaitsevssa 1OAK-yökerhossa meikkiyhtiön juhliin, joissa DJ-keikalla oli toinen kohukaunotar Chantel Jefferies. Joy varasti kuitenkin huomion, koska hän oli verhonnut muhkeat kurvinsa näyttävään punaiseen iltapukuun.

Daphne Joyn on seurustellut muun muassa Jason Derulon ja 50 Centin kanssa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash