Fireball-viskiä nyt pönikässä – juoma ei lopu heti kesken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanelista, sokerista ja viskistä valmistettu maustelikööri Fireball on saavuttanut suosiota tehoryyppynä nuorten juhlijoiden keskuudessa. Kaneliviskiä nautitaan yleensä shotteina kertakulauksella. Nyt nettiin on julkaistu kuva Fireball-pönikästä.

Juhlajuomat ei varmasti lopu kesken, kun vahvoja alkoholijuomia on mitä ilmeisimmin ryhdytty panemaan viineistä tuttuihin tonkkiin. DJ RanKan on julkaissut Facebookissa kuvan Firebox-nimisestä tuotteesta, jossa on hanapakkauksen muotoon muokattua Fireball-viskiä. Yhdessä pönikässä on 1,75 litraa alkoholia.

Alko veti taannoin Fireball-liköörin myynnistä, koska siinä todettiin olevan raja-arvot ylittävä määrä propyleeniglykolia. Propyleeniglykoli toimii elintarvikkeissa lisäaineiden ja aromien kantaja-aineena, mutta sitä käytetään yleisesti myös savuketeollisuudessa sekä jäänpoistoaineissa ja jäähdytysnesteissä.