HBO Nordic kaatui kesken Game of Thronesin – someraivo repesi heti

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien televisiosarjojen joukkoon noussut Game of Thrones on nykyisin jo varsinainen ilmiö, joka nostattaa tunteita juonenkäänteillään sekä televisioiden ääressä että kotien ulkopuolella. Eilen sarjaa esittävä HBO Nordic kaatui juuri kesken jakson, ja se sai sarjan faneihin liikettä.

Sosiaalinen media täyttyi nopeasti turhautuneista GoT-päivityksistä, ja osansa sai myös HBO Nordicin sivu Facebookissa. Palvelu nimittäin ilmoitti hieman kello 22.00 jälkeen teknisistä ongelmista, ja sai saman tien hittisarjan fanien suivaantuneita kommentteja.

– Palvelutiedotus: Palvelussamme on tällä hetkellä tilapäinen häiriö, joka saattaa vaikuttaa videontoistoon. Teemme kaikkemme selvittääksemme ongelman mahdollisimman nopeasti. Olemme pahoillamme aiheutuneesta vaivasta, HBO Nordic tiedotti.

Päivitys keräsi jo vajaassa tunnissa 170 kommenttia ja satoja reaktioita, joista valtaosa oli suuttumuksen ilmauksia.

– Kertoisitteko ihan rehellisesti ja suoraan, kannattaako jäädä odottelemaan häiriön poistumista vai mennä nukkumaan ja katsoa GoT loppuun huomenna? eräs käyttäjä tiedusteli.

– Miten helvetissä tää palvelu on edelleenkin näin sysipaska, siis vielä vuosienkin jälkeen? Millon ei pelaa tekstitykset, valikot tai koko sivusto. Ei toimi kunnolla koneelta eikä kännykältä, toinen ihmetteli.

– No just, nyt ja äkkiä tääkin paska toimimaan! Netflix tuhat kertaa luotettavampi. Harmi et pakko maksaa tästä koska GOT! Molempia ei varaa maksaa, kolmas totesi.