Supermallin teinitytär bikinimallina – tästä vartalosta puhutaan vielä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christie Brinkley on amerikkalainen huippumalli, näyttelijä ja kirjailija. 63-vuotias kaunotar on saanut viime vuosina runsaasti suitsutusta upeasta bikinivartalostaan, ja nyt hänen 18-vuotias tyttärensä Sailor Brinkley-Cook on nousemassa äitinsä rinnalle bikinikaunotarten joukkoon.

Bikinidebyyttinsä poikkeuksellisen näyttävästi Sports Illustrated -lehden maailmankuulussa uimapukunumerossa yhdessä äitinsä kanssa tehnyt Sailor Brinkley-Cook on julkaissut Instagramissa upeita kuvia, joissa hän

18-vuotias Sailor Brinkley-Cook on huippumalli Christie Brinkleyn ja tämän neljännen aviomiehen Peter Cookin tytär. 15-vuotiaana malliuransa aloittanut Sailor on tähän mennessä poseerannut muun muassa Perfect Peach -bikinimerkille sekä Teen Vogue -lehdessä, joten hänellä voi olla luvassa vielä pitkä ja menestyksekäs malliura äidin jalanjäljissä.

This bikini is eco-friendly and very peachy 🙏🏼 @perfectpeachswim

A post shared by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

Warrior of the worms 🤝🐿🐜🐛🐛🐞 @dillonkab and her portrait mode 😾

A post shared by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

Jamaican Greens 🤗🎞 @jbldwn

A post shared by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

Damn.

A post shared by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

How im livin 🤦🏼‍♀️

A post shared by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on