Elefantti tappoi metsästäjänsä Namibiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut muutamia kertoja tapauksia, joissa suurriistan metsästäjät ovat kuolleet oman saaliinsa toimesta. Toukokuussa eteläafrikkalainen metsästäjä menehtyi Zimbabwessa ampumansa elefantin alle. Nyt vuorossa on ollut argentiinalainen metsästäjä, joka kuoli samalla tavalla.

Karmalla taisi olla sormensa pelissä, kun 46-vuotias metsästäjä Jose Monzalvez menehtyi traagisella tavalla villieläinten suosimalla alueella Namibiassa. Luvallisesti metsästämässä ollut Monzalvez oli vaanimassa useiden elefanttien joukkoa ja etsimässä ampumapaikkaa, kun yksi elefanteista huomasi hänet ja hyökkäsi.

Monzalvez ei ollut tarpeeksi nopea, joten hän murskautui hyökkäävän elefantin jalkoihin. Hänen ruumiissaan todettiin useita vammoja, jotka olivat syntyneet kovassa puristuksessa. Tapaus on saanut sosiaalisessa mediassa riemastuneen vastaanoton, sillä villieläinten metsästystä pidetään yleisesti paheksuttavana myös silloin, kun se tapahtuu paikallisen lain puitteissa.