MTV-sarjan teiniäiti sai kolmannen lapsen – kaikilla eri isä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämä realitysarja Teen Mom on jatkoa 16 and Pregnant -ohjelmassa tutuksi tulleiden nuorten naisten tähdittämälle sarjalle. Yksi ohjelman tähdistä on 25-vuotias Kailyn Lowry. Nyt nainen on synnyttänyt kolmannen poikansa.

Kailyn Lowry on nyt kolmen lapsen äiti, ja jokaisella lapsella on eri isä. Hänen vanhin poikansa on seitsemänvuotias Jo Riveran poika. Kuitenkin Kailynin viimeisin mies ja hänen toisen kolmevuotiaan poikansa isä Javi Marroquin kasvatti myös vanhempaa poikaa omanaan. Pari kuitenkin erosi.

Nyt realitytähti on synnyttänyt kolmannen lapsensa, jonka isä on Chris Lopez. Kailyn Lowry ei kuitenkaan seurustele enää Lopezin kanssa, eikä halua miestä elämäänsä. Sen sijaan Marroquin joutuu todennäköisesti ottamaan vastuun myös Lopezin lapsesta, koska se on syntynyt alle 300 päivää pariskunnan eron jälkeen. Delawaren lakien mukaan ex-aviomiehestä tulee automaattisesti elastusvelvollinen, mikäli uusi vauva syntyy alle vuoden sisällä erosta, Radar Online uutisoi.

Baby Lo 💕 #motherhustler @day1.creations @sweetees_ @b_savy @stackedcollection

A post shared by Kailyn Lowry (@kaillowry) on

They're married! #coreyhookedkristen

A post shared by Kailyn Lowry (@kaillowry) on