Cindy Crawford vihaa napapaitoja – ei koskaan pukeutuisi sellaiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cindy Crawford tunnetaan huippumallikonkarina, jonka klassinen kauneus on ihastuttanut ihmisiä jo vuosikausien ajan. Nyt Crawford pääsi mukaan Vogue-lehden tunnettuun haastattelusarjaan, jossa naiselle esitettiin 73 nopeaa kysymystä.

Vogue tekee joka kuukausi kansikuvamalleistaan haastattelun, jossa lehden haastattelija menee tähden kotiin ja juttelee kaunottarille niitä näitä. Muutaman minuutin aikana mies kysyy yhteensä 73 kysymystä, joiden myötä ihmiset voivat oppia tuntemaan paremmin kyseisen tähden. Tällä kerralla 51-vuotias kaunotar pääsi kertomaan kuulumisiaan omassa kodissaan.

Cindy Crawford kertoi, että hänen tärkeimmät kosmetiikkatuotteensa ovat ripsiväri, huulirasva ja aurinkovoide. Crawford paljasti myös, että hän ei pidä tällä hetkellä hyvin paljon suosiota keränneestä napapaitatrendistä eikä suostuisi koskaan pukemaan sellaista ylleen.