Ex-teinipopparin uikkareista näkyi läpi – upea näky rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Hänellä oli kuitenkin vakavia ongelmia levy-yhtiönsä kanssa, joten musiikkiura meni jäihin laulajattaresta riippumattomista syistä. Viime vuodet Milian on keskittynyt muihin asioihin.

Eilen Christina kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut House of CB:n mustiin uikkareihin, joista näkyi osittain läpi.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash