Ota 4 asiaa huomioon ennen alastonkuvan lähettämistä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittujen deittailu- ja keskustelusovellusten myötä ihmisten tutustuminen ja kanssakäyminen on muuttunut. Nykyään moni lähettelee uusille tuttavuuksille itsestään paljastavia kuvia, joiden kohdalla ihmisten tulisi kuitenkin miettiä hieman vakavammin sitä mitä kuvista voi seurata.

Parisuhdeneuvoja April Masini kertoi Elite Daily -sivustolle neljä kysymystä, joihin ihmisten tulisi aina vastata ennen kuin he päättävät lähettää itsestään alastonkuvan toiselle ihmisille.

1. Onko kumppani luotettava?Älä toimi jännityksen tai hetken mielijohteen ansiosta vaan mieti, onko kuvan vastaanottaja todella luotettava henkilö.

2. Olemmeko vakavassa suhteessa?Kuvan vastaanottajan kanssa kannattaa olla parisuhteessa ennen kuin päättää lähettää hänelle paljastavia kuvia itsestään.

3. Miten hän reagoisi eroon?Arvioi mielessäsi ennen kuvan lähettämistä miten kumppanisi reagoisi eronne aikana ja käyttäisikö hän mahdollisesti paljastavia kuvia aseena sinua vastaan myöhemmin.

4. Miten hän puhuu entisestä kumppanistaan?Vaikka kumppanisi ei vaikuta äkkipikaiselta, hänen todellinen luonteensa voi tulla esille mikäli hän puhuu entisestä kumppanistaan pahaan sävyyn.