Jen Selterin somesuosio kasvaa – takapuoli niittää menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo 11,5 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Parissa kuukaudessa määrä on tosin laskenut hieman.

Taannoin Selterillä oli 11,6 miljoonaa seuraajaa, mutta nyt enää 11,5 miljoonaa. Suosion syy paljastuu kuitenkin hänen kuvistaan, sillä upeavartaloinen kaunotar julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia. Taannoin hän pyysi erästä rohkeaa kuvaansa jopa anteeksi isältään.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

https://www.instagram.com/p/BX6mxdWholT/?taken-by=jenselter

https://www.instagram.com/p/BX3GElCBB-y/?taken-by=jenselter

Bummy Monday

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Good morning 🤗

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

😽

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Romantic 🌹

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on