Urheilusankarin tyttärestä varttui sykähdyttävän kaunis mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 20-vuotias tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla.

Eilen Josie kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa Victoria’s Secretin muotinäytöksen casting-tilaisuuteen. Kuvien perusteella Cansecolla on todella hyvät mahdollisuudet nousta supermalliksi ja saada Victorian enkeleiden siivet selkäänsä.

20-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

Splash
Splash
Splash