Näin Kendall Jennerin päivämeikki syntyy – vain parissa minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla Kardashianin perheen mallikaunotar Kendall Jenner näyttää miten hänen kevyt päivämeikkinsä syntyy. Luonnonkaunis Jenner ei juuri meikkiä kasvoilleen edes kaipaa, ja hänen aamurutiininsa onnistuukin peilin edessä vain parin minuutin aikana.

21-vuotias Kendall Jenner levittää kasvoilleen aluksi meikkivoidetta ja häivyttää peitevärin avulla ihon pienet virheet. Tämän jälkeen nainen siistii pienen kamman avulla kulmakarvansa ojennukseen, sipaisee ripsiin ripsiväriä ja levittää kasvoilleen aurinkopuuteria, jota nainen käyttää myös luomivärinä.