Nainen ihasteli leijonaa – sitten leijona järjesti ikävän yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leijonat ovat näyttäviä ja vaarallisia kissapetoja, joita kukaan ei toivottavasti joudu kohtaamaan yksin luonnossa. Tämä onkin varmasti yksi syy siihen, että leijonat saavat eläintarhoissa aina paljon huomiota osakseen ja ovat eläintarhojen kuninkaita.

Nyt YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa leijona yllättäin virtsaa sen lähellä olevan naisen päälle. Nainen ihastelee lähietäisyydellä häkissä olevaa leijonaa ja kuvaa sitä videolle. Yllättäin leijona kääntyy takapuoli naiseen päin, mutta nainen ei osaa vielä tässä kohtaa aavistaa mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

Leijona päätti merkata naisen ja virtsata naisen päälle. Leijona kääntyi ympäri ja laukaisi naista kohti niin nopean virtsasuihkun, että naisella ei ollut mitään mahdollisuuksia väistää. Nainen ei voinut kuin nauraa tilanteelle, jonka hän sai onneksi myös videolle tallennettua.