Suomalaiselle DJ-tähdelle merkittävä kansainvälinen levytyssopimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaislähtöinen Salazar Pakyo on tehnyt merkittävän levytyssopimuksen alankomaalaisen Armada Music -levy-yhtiön kanssa. Valinta oli artistille pitkän harkinnan tulos, sillä kiinnostusta löytyi myös muun muuassa Universal Music Sveitsin suunnalta. Sopimus kattaa kolme singleä, joista ensimmäinen julkaistaan vielä tänä syksynä.

– En olisi välttämättä vuosia sitten musiikkiurastani innostuneena kuvitellut, että tällainen päivä koittaa. Kaksi alan suurta nimeä tarjosivat levytyssopimusta. DJ-keikat ja yllättävän hyvät verkostoitumismahdollisuudet ovat olleet suuri apu, ja siitä suuri kiitos promoottoreille ja kanssa-artisteille, Salazar Pakyo kommentoi.

Musiikkiuransa perässä Helsingin suuntaan pari vuotta sitten muuttanut Salazar Pakyo on saavuttanut suuren virstanpylvään musiikkiurallaan, kun sopimusta tarjottiin klubimusiikin ikoniksi 2000-luvulla nousseen hollantilaisen Armada Musicin suunnalta. Ensimmäistä singleä on työstetty viime aikoina yhdessä kansainvälisesti hittilistoille taannoin nousseen yhdysvaltalaisen Alyshahin kanssa.

Kymmenen vuotta DJ:nä työskennellyt Salazar Pakyo ryhtyi tekemään omaa musiikkiaan neljä vuotta sitten. Ura sai räjähtävän alun, kun 2014 julkaistu Ground X –esikoissingle nousi heti Suomen iTunes all category -listan kärkeen ja Puolassa sijalle kymmenen. Nykyisin Salazar Pakyo tekee myös videoblogia, jonka löydät tästä linkistä.