Floyd Mayweather pidättäytyy seksistä – haluaa olla täydessä latingissa ottelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkeilytähdet Floyd Mayweather ja Conor McGregor ottelevat ensi lauantaina nyrkkeilymaailman tämän hetken odotetuimmassa ottelussa Las Vegasissa. Ottelu alkaa aamuneljältä Suomen aikaan. Floyd Mayweather aikoo olla ilman seksiä kehään astumiseen saakka.

Upporikas nyrkkeilytähti Floyd Mayweather rakastaa rahaa, naisia ja nopeita autoja. Nyt luksuselämästä nauttiva nyrkkeilysankari aikoo kuitenkin pitää sukupuolielimensä visusti alushousuissa ennen suurta Las Vegasin ottelua Conor McGregoria vastaan, TMZ uutisoi. Hänen metodinsa poikkeaa täysin irlantilaisen vastustajan menetelmästä.

Conor McGregor on nimittäin sanonut Conan O’Brienin haastattelussa, että hän aikoo harrastaa mahdollisimman paljon seksiä ennen ottelua Mayweatheria vastaan.

Seksiin ja urheilusuorituksiin liittyviä uskomuksia on ollut jo muinaisesta Kreikasta saakka, jolloin olympiaurheilijat pidättäytyivät ejakuloimasta ennen suorituksiaan. Syynä oli se, että miehet halusivat kohottaa testosteroiinin tasoa elimistössään. Nykytiede ei ole löytänyt yhteyttä seksin ja urheilusuoritusten välillä yleisellä tasolla.