Kendall Jenner viettelevänä mallikaunottarena – paljasta pintaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen mallikaunotar Kendall Jenner esitteli juuri miten hänen kevyt päivämeikkinsä syntyy. Luonnonkaunis Jenner ei juuri meikkiä kasvoilleen edes kaipaa, ja hänen aamurutiininsa onnistuukin peilin edessä vain parin minuutin aikana. Nyt mallikaunotar on päässyt ammattilaisten käsiin.

Kendall Jenner poseeraa nyt italialaisen La Perla -muotitalon mainoskuvissa, joista nähdään nyt osa. Inspiraatio kuviin tuli barokin aikakaudelta ja sikäläisestä taiteesta.

21-vuotias Kendall Jenner levittää kasvoilleen aluksi meikkivoidetta ja häivyttää peitevärin avulla ihon pienet virheet. Tämän jälkeen nainen siistii pienen kamman avulla kulmakarvansa ojennukseen, sipaisee ripsiin ripsiväriä ja levittää kasvoilleen aurinkopuuteria, jota nainen käyttää myös luomivärinä.

Splash, La Perla
Splash, La Perla
Splash, La Perla
Splash, La Perla