Kris Jenner haluaa alastonkuviin – 61-vuotias puuma huippukunnossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin klaanin menestyksen takana voidaan osittain pitää matriarkka Kris Jenneriä. Nyt 61-vuotias kuuden lapsen äiti ja kuuden lapsenlapsen isoäiti suunnittelee esittelevänsä vartaloaan alastonkuvissa. Hän on ylpeä nykyisestä olemuksestaan.

Kris Jennerin lähipiiristä kuiskitaan, että hän haluaisi kipeästi päästä lehden sivulle esittelemään uutta ja aiempaa timmimpää vartaloaan. Nainen haaveilee tyylikkäiden alastonkuvien ottamisesta ja julkaisemisesta. Hän sai taannoin vahvistusta itsetunnolleen julkaistessaan bikinikuviaan Instagramiin, Radar Online uutisoi.

Kardashianit ovat esiintyneet vuosien saatossa enemmän ja vähemmän puettuina lukuisten lehtien sivuilla ympäri maailmaa. Kris Jenner toimii kaikkien lastensa managerina ja on ottanut perheen menestyksen hoitaakseen. Taannoin paljastettiin, että hän olisi muun muassa myynyt Kim Kardashianin seksivideon eteenpäin tyttärensä kuuluisuutta lisätäkseen.

#mood #eze #anjuna #flamingos

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

#chillday #southoffrance #Repost @kuwtkgirls ・・・ @krisjenner out in Nice, France on Thursday. (7/13/17)

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on