Indiana Jonesin ääniefekteistä biisi – konemusiikkia ruoskan iskuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viides Indiana Jones -elokuva ilmestyy muutaman vuoden päästä. Seikkailija-arkeologi Indiana Jonesin paluun valkokankaalle ohjaa Steven Spielberg. Nyt on miksattu teknokappale aiempien Indiana Jones -elokuvien ääniefekteistä.

Biisin miksannut Eclectic Method on toteuttanut samanlaisia biisimiksauksia useista muista elokuvista, kuten Star Warseista, Tedistä ja Matrixista. Kaksi ja puoli minuuttia kestävä Indiana Jones -kappale on mukaansatempaava, ja sillä kaikuu myös Indiana Jonesin legendaarisen ruoskan ääni.

Uuden Indiana Jones -elokuvan nimikkoroolissa nähdään jälleen kerran Harrison Ford. Indiana Jones seikkaili ensimmäistä kertaa valkokankaalla vuonna 1981 ilmestyneessä Kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvassa. Sarjan viimeisin osa oli vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta. Yhteensä elokuvat ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti lähes kaksi miljardia dollaria.