Nyt on härski paita! Bella Hadidilla pitkät päällä kuin majakassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on noussut tänä vuonna maailman seuratuimpien supermallien kärkijoukkoon, vaikka sitä ennen hän jäi vuosien ajan siskonsa Gigi Hadidin varjoon. Bella on seurustellut viime aikoina julkkismiesten, kuten artisti The Weekndin kanssa.

Bella Hadid lanseerasi alkukesästä trendin, jossa jättivät rintaliivit kokonaan pukematta. Hadid jatkaa edelleen valitsemallaan linjalla, ja nyt hänet kuvattiin New Yorkissa saapumassa Victoria’s Secretin asujen sovitukseen huippunäyttävässä paidassa, joka paljasti sisältönsä kauas.

The Weekndin taannoin viihtynyt Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash
Splash