Kim Kardashian esitti Jackie Kennedya – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianilla on iso näkyvyys sosiaalisessa mediassa, jonka eri kanaviin nainen julkaiseekin säännöllisesti kuvia ja videoita itsestään ja perheestään. Toisinaan tuntuu kuitenkin siltä, että kaunotar ei pysty tehdä mitään oikein, sillä hän on onnistunut jälleen suututtamaan seuraajansa uusilla kuvillaan.

Interview Magazine -lehti otti Kim Kardashianista ja hänen tyttärestään Northista yhteiskuvia heidän uusimpaan julkaisuunsa. Kuvissa naisen iho näytti olevan hieman tummempi kuin normaalisti, mikä saattoi johtua fanien mukaan siitä, että ihonväri oli yritetty tummentaa sopimaan hänen tyttärensä ihonväriin.

Kardashian oli stailattu kuvissa näyttämään Jackie Kennedyltä, mikä yhdessä ihonsävyn tummentamisen kanssa sai fanit Daily Mail -sivuston mukaan raivostumaan. Heidän mielestään Jackie Kennedya ei olisi saanut yhdistää millään tavoin kuviin, joissa nainen esittää olevansa tummaihoinen.

Hetki sitten suuri kohu naisen ympärille syntyi siitä, että hän puolusti meikkitaiteilija Jeffree Starin tekemiä rasistisia kommentteja. Nainen sai myös paljon lokaa niskaansa hänen meikkisarjansa mainoskuvista, joissa fanien mukaan naisen ihoa oli tummennettu niin paljon, että Kardashian näytti tummaihoiselta.

https://www.instagram.com/p/BYWDjh-Fd5I/?hl=en&taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BYWFw0kFvXS/?hl=en&taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BYWT1zIl7Gf/?hl=en&taken-by=kimkardashian