Tiikerin pentu takavarikoitiin teinin autosta – osti Meksikosta 300 dollarilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Meksikon ja Kalifornian rajalla jää usein kiinni kiellettyjä aineita Yhdysvaltoihin kuljettavia nuoria, mutta taannoin tullivrikailijat joutuivat takavarikoimaan jotain erikoisempaa. Erään teinin hallusta löytyi elävä tiikeri.

18-vuotiaan nuorukaisen Camaro-auto pysäytettiin hänen matkustaessa Meksikosta Kaliforniaan. Ajoneuvo tutkittiin, minkä aikana yllätyneet viranomaiset löysivät kuljettajan viereisen paikan jalkatilasta tiikerin pennun.

Kuljettaja oli kertonut ostaneensa tiikerin pennun Meksikon Tijuanasta 300 dollarilla. The Washington Post -lehden mukaan Meksikon viranomaiset ovat takavarikoineet Tijuanassa tänä vuonna lukuisia bengalintiikereitä.

Eläin on sittemmin luovutettu San Diegossa sijaitsevan eläintarhan hoiviin. Tiikeriä maahan kuljettanut teinipoika pidätettiin, ja häntä odottaa syyte eläimen luvattomasta maahantuonnista. Maksimirangaistus rikoksesta on 20 vuoden vankeustuomio.