Miljoonien kuolaama Instagram-tähti säväytti rohkealla iltapuvullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on kuvattu juhlimassa näyttävästi Lontoossa.

Demi Rose Mawby saapui MNKY HSE -klubille Lontoon Mayfairin alueella upeassa keltaisessa iltapuvussa, jonka etumus oli melko antava. Hänen muodokkailla kurveillaan asuvalinta oli todella paikallaan.

22-vuotias Demi Rose Mawby on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash