Nicki Minaj kuin povipommi-Barbie – gaalan asuvalinta hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Nicki Minaj joutui taannoin somemyrskyn silmään, kun hän twiitattasi vauvaa esittävän emojin. Tämä sai tähden fanit spekuloimaan, onko tähti kenties raskaana. Minaj ei kommentoinut viestiään, mutta tykkäsi osaa kommenteista. Raskaushuhut lähtivät siis välittömästi leviämään.

Nyt Nicki Minaj on osallistunut 2017 MTV VMA Awards Arrivals -gaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli pinkissä lateksiasussa, joka sai hänet näyttämään povipommi-Barbielta. Asu oli takuuvarmasti tukalan kuuma, mutta oli se kyllä näyttäväkin.

Nicki Minajin tiedetään härnänneen faneja vauvahuhuilla aikaisemminkin. Helmikuussa tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänellä on vauvavatsa. Se osoittautui kuitenkin pelkäksi Beyoncen raskauspaljastukseen liittyväksi vitsiksi. Ainakaan tuoreimpien valokuvien perusteella poptähti ei ole vielä raskaana.

Splash
Splash
Splash
Splash