Tyttöystävä moitti miestään epäromanttiseksi – sitten sai elämänsä yllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Ian Croll oli saanut kuulla pitkäaikaiselta tyttöystävältään, että hänessä ei ole piiruakaan romantiikkaa. Mies päätti todistaa toisin. Hän järjesti Kayleigh-nimiselle tyttöystävälleen yllätyksen elokuvateatterissa.

Nainen oli saapunut elokuvateatterin näytökseen yhdessä kolmen kaverinsa kanssa. Yhtäkkiä hän näki valkokankaalla oman kuvansa. Kayleighia varten toteutettu video kertoi pariskunnan yhteisestä historiasta ja siitä, kuinka onnellinen heidän suhteensa on ollut.

Lopulta valkokankaalla luki: ”Tuletko vaimokseni?” Yhteisen elämän tyttöystävänsä kanssa rakentanut Ian saapui lopulta elokuvateatteriin sormuksen kera. Hän polvistui Kayleighin eteen ja sai myöntävän vastauksen.

Least romantic man proves girlfriend wrong

His girlfriend said he was the least romantic man in the world – so he proves her wrong.

Publié par Daily Mirror sur mercredi 30 août 2017