Instagram hakkeroitiin – supertähtien puhelinnumeroita vääriin käsiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramissa ilmennyt vika on mahdollistanut hakkereiden pääsyn palvelun käyttäjien salaisiin tietoihin. Sen myötä krokean profiilin Instagram-käyttäjien yhteystietojen pelätään päätyneen hakkereiden käsiin.

Instagramissa ilmenneen häiriön seurauksena hakkerit ovat saaneet selville palvelua käyttäneiden tähtien sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita. Yhteisöpalvelun mukaan hakkerit eivät onnistuneet kuitenkaan selvittämään käyttäjien salasanoja.

– Pyydämme ihmisiä olemaan tarkkana tiliensä turvallisuuden suhteen ja olemaan varuillaan mikäli he kohtaavat epäilyttävää toimintaa, kuten tuntemattomia puheluita, tekstiviestejä ja sähköpostiviestejä, Instagramin edustaja kertoi Variety-sivuston mukaan.

Uutinen tietomurrosta tulee vain muutama päivä sen jälkeen, kun Selena Gomezin Instagram-tili hakkeroitiin. Hakkerit jakoivat tähden tilillä tähden ex-poikaystävän, Justin Bieberin alastonkuvia.