Leijonat kohtasivat pelastajansa vuosien jälkeen – koskettava jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka leijonat ovat suurikokoisia ja vaarallisia petoeläimiä, voi niissä esiintyä myös samanlaisia hellyttäviä piirteitä kuin vaikkapa kotikissoissa. Tämä tulee selväksi Slovakian Malkian eläintarhassa kuvatulla videolla.

Malkian eläintarhassa asuvat leijonat olivat joutuneet pentuina emonsa hylkäämiksi. Ne pääytyivät päätyneet Michaela Zimanova -nimisen naisen hoiviin, ja pysyvät hänen huostassaan kunnes eläimet kasvoivat liian suuriksi. Tämän jälkeen ne muuttivat asumaan Sveitsissä sijaitsevaan eläintarhaan.

Taannoin Zimanova ja leijonat kohtasivat jälleen. Kyseessä oli lämmin jälleennäkeminen, sillä leijonat juoksivat heti vanhaa kummitätiään vastaan. Koskettavalla videolla nähdään, kuinka Zimanova ja leijonat halaavat toisiaan Malkian eläintarhan porteilla.