Huulipuna muuttuu matasta glitteriksi huulia yhteen hankaamalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti- ja kosmetiikka-alalla tehdään jatkuvasti uusia oivalluksia ja yritetään luoda kiinnostavia uusia trendejä. Nyt INSIDER beauty -kanavan julkaisemalla videolla nähdään täysin uudenlainen huulipuna, joka muuttaa ulkonäköään huulissa.

Kerroimme juuri hiusväristä, joka muutti värisävyään hiuksissa lämpötilan mukaan. Nyt Ciaté London on kehittänyt erikoisen huulipunan, joka muuttuu huulissa huulia yhteen hankaamalla tavallisesta nestemäisestä huulipunasta sädehtiväksi kimallehippusia sisältäväksi huulipunaksi.

Videolla nähdään naisia, jotka pääsevät testaamaan huulipunaa. Jokainen yllättyy Glitter Flip -huulipunan ominaisuudesta muuttaa ulkonäköään tavallisesta kiiltävästä punasta taianomaiseksi glitteriä sisältäväksi punaksi. Huulia yhteen hankaamalla kimalteet tulevat esiin ja puna muuttuu hyvin sädehtiväksi silmänräpäyksessä.

Transforming Glitter Lipstick

Magic Glitter Lips.

Publié par INSIDER beauty sur jeudi 31 août 2017