Gwyneth Paltrow ei ole täydellinen – myöntää epäonnistuneensa parisuhteissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on seurustellut tuottaja Brad Falchukin kanssa kolme vuotta. Sitä ennen näyttelijätär on viihtynyt muun muassa Chris Martinin, Brad Pittin ja Ben Affleckin kainalossa. Nyt nainen tunnustaa, että pilaa itse kaikki parisuhteensa.

– Olen kussut todella monta parisuhdetta. Olen itseasiassa erinomainen ystävä ja hyvä sisar, tytär ja äiti, mutta olen kaikista heikoimmillani romanttisissa suhteissa, Gwyneth Paltrow kertoi Sophia Amoruson radiohaastattelussa.

Paltrow myönsi kouluttaneensa itseään paremmaksi puolisoksi ja kumppaniksi. Hänen mukaansa parhain parisuhde on sellainen, joka yksinkertaisesti toimii. Suhteessa tulee hänen mukaansa olla oikeanlaista kommunikaatiota. Todellinen menestyminen elämässä mitataan suhteessa muihin ihmisiin, 44-vuotias Oscar-voittaja ajatteli.

About last night… thank you #rafsimons and @calvinklein 💖#metkawakubo

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on