Justin Bieberin kives turposi – sairaalatyöntekijä sai potkut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin sukuelimet ovat otsikoissa jo toista kertaa viikon sisään. Tällä kertaa ne ovat johtaneet newyorkilaisen sairaalan työntekijän potkuihin ja oikeusjuttuun sairaalaa vastaan.

Justin Bieber vieraili toukokuussa New Yorkin Northwell Healthin sairaalassa. Laulaja oli saanut jalkapallopelin yhteydessä kivuliaan vamman alapäähänsä. Google-tuokion tuloksena Bieber oli vakuuttunut kärsivänsä nopeaa toimenpidettä vaativasta kiveksen kiertymisestä.

Bieberin onneksi lääkäri totesi hänen kiveksen ainoastaan turvonneen. Tapauksella ei kuitenkaan ollut kaikkien puolesta onnellinen loppu, sillä sairaalassa työskennellyt Kelly Lombardo sai sen myötä potkut. Sairaalan mukaan nainen olisi kirjautunut laittomasti Bieberin potilastietoihin nähdäkseen, oliko tähti sairaalassa sukupuolitaudin vuoksi.

Sairaalaa vastaan oikeustoimet aloittanut Lombardo vannoo ettei hän lukenut laulajan potilastietoja. Naisen mukaan hän oli ainoastaan kuullut muilta työntekijöiltä huhuja Bieberin saapuneen sairaalaan sukupuolitaudin vuoksi, eikä edes uskonut niihin.

Lombardon asianajaja kertoo New York Daily News -sivustolle sairaalan epäilysten kohdistuneen työntekijään lähinnä siksi, että hän on nuori nainen. Asianajajan mukaan hänen asiakkaansa oli työskennellyt sairaalassa vuosikymmenen ajan ja potkujen aiheuttaneen hänelle ahdistusta.