Mies huijasi itsensä Mayweather & McGregor -ottelun aitiopaikalle – paljasti nyt miten

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegasissa järjestettiin lauantaina yksi vuoden puhutuimmista urheilutapahtumista, Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välinen nyrkkeilyottelu. Ottelun voittajana selvisi kymmenen erän päätteeksi Mayweather.

Eräänlaisena voittajana selvisi myös brittiläinen Oliver Regis. 32-vuotiaalla miehellä oli 2.600 dollarin hintainen lippu areenan katsomon laitapaikalle. Hän onnistui kuitenkin huijaamaan tiensä aitiopaikalle.

Regis oli teeskennellyt kuuluvansa Mayweatherin seurueeseen seuraamalla nyrkkeilijän turvamiehiä. Mies oli päässyt sisään aitioalueelle ilman, että kukaan kyseli hänen lippujaan. The Sun -lehden mukaan Regis pääsi istumaan kolmannelle riville supertähtien joukkoon.

Pelkkä ottelun seuraaminen aitiopaikalta ei riittänyt Regisille. Hän päätyi myös ottamaan selfieitä lukuisten tähtien, kuten Mike Tysonin, Jennifer Lopezin, Jamie Foxxin ja Chris Hemsworthin kanssa. Mies jakoi yhteiskuvia myöhemmin Instagram-tilillään.