Mies nappasi kalan paljain käsin – kotinsa sisällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurrikaani Harvey riehui viikonloppuna Yhdysvaltojen eteläosissa, aiheuttaen rajuja tulvia. Myrskyn aiheuttamista valtavista tuhoista huolimatta jotkut ovat yrittäneet myös ottaa ilon irti vaarallisista sääolosuhteista.

Alun perin Facebookissa jaetulla videolla nähdään paidaton mies, joka yrittää napata kalaa paljain käsin. Erikoisen tilanteesta tekee se, että kalastustuokio tapahtuu miehen kodin sisällä. Rakennus on nimittäin miltei polvia myöten tulvaveden vallassa.

Mies yrittää jahdata kotiinsa ilmestynyttä kalaa ympäri huonetta. Lopulta hän onnistuu nappaamaan sen pyrstöstä, ja esittelee saalistaan ylpeänä kameralle.

– Miksi lähtisimme ulos etsimään ruokaa kun ruoka tulee suoraan olohuoneeseemme?, videon jakanu Viviana Saldana kirjoitti Facebookissa.