Taylor Swift rikkoo ennätyksiä – 43 miljoonaa toistoa YouTubessa päivässä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift julkaisi taannoin tuoreimman Look What You Made Me Do -singlensä. Viimeistään sen saavuttaman hurjan suosion myötä laulaja on vahvistanut paikkansa yhtensä tämän hetken suurimmista poptähdistä.

Look What You Made Me -kappaleen musiikkivideo sai ensiesityksensä MTV Video Music Awards -gaalassa. Video keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana yli 43 miljoonaa katselukertaa. Vastaavasti aikaisempaa ennätystä pidellyt Psyn Gentleman-video keräsi Bloombergin mukaan ensimmäisen vuorokauden aikana 36 miljoonaa toistoa.

Taylor Swiftin uusi video rikkoi ennätyksiä myös Spotifyssä. Kappaletta toistettiin ensimmäisen vuorokauden aikan yli 10 miljoonaa kertaa. Kyseessä on Huffpost-sivuston mukaan suurin määrä kuunteluita, mitä yksittäinen kappale on kerännyt suoratoistopalvelun historian aikana.

Uutta Taylor Swift -materiaalia tullaan pian kuulemaan myös kokonaisen levyn muodossa. Tähden Reputation-albumi ilmestyy 10. marraskuuta 2017.