Ensimmäinen kuva Queen-elokuvasta julki – tältä näyttää Mr. Robot -tähti Freddie Mercuryna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Rami Malek esittää Queen-yhtyeen vokalisti Freddie Mercuryä tulevassa Bohemian Rhapsody -elokuvassa. Nyt tulevasta elokuvasta saadaan esimakua kuvan muodossa.

Entertainment Weekly -lehti julkaisi Freddie Mercuryn syntymäpäivän kunniaksi ensimmäisen kuvan Rami Malekista rocktähden roolissa. Sen perusteella näyttelijä näyttää roolissa hämmästyttävän paljon todelliselta Mercuryltä tähden lavaposeerausta myöten.

Bohemian Rhapsody kuvaa Queen-yhtyeen vaiheita 1970-luvun alusta vuoteen 1985 saakka. Freddie Mercuryn rooliin oli alun perin kiinnitetty Borat ja Ali G -tähti Sacha Baron Cohen. Hän kuitenkin jätti projektin taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Joukukuussa 2018 Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavan Bohemian Rhapsodyn ohjaa lukuisista X-Men -elokuvista vastannut Bryan Singer. Rami Malek tunnetaan parhaiten tv-sarjasta Mr. Robot ja elokuvista kuten Twilight – Aamunkoi ja Night at the Museum: Haudan salaisuus.