Kim Kardashianin tiukka asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton rakoilemisesta on puhuttu jo pitkään. Nyt avioliitossa olevien tähtien kerrotaan nukkuvan yönsä eri sängyissä. Pariskunta on yrittänyt hoitaa suhdettaan ammattilaisten avulla. Nyt Kim on edustanut pariskuntaa yksin.

Kardashian kuvattiin nimittäin saapumassa julkkisjuhliin poikkeuksellisen tiukassa ja näyttävässä asussa, sillä hän oli sonnustautunut mustaan pvc-unelmaan.

Kim Kardashianin kerrotaan käskeneen Kanyen eri sänkyyn nukkumaan kuorsaamisen takia. Todellisuudessa heidän suhteestaan on hävinnyt kipinä ja seksielämä on olematonta. Kahden lapsen kasvattaminen vaatii veronsa, eikä kumppanukset ole vieläkään toipuneet Kanyen viimevuotisesta hermoromahduksesta tai Kimin Pariisin ryöstöstä.

Splash
Splash
Splash
Splash