Usherin oikeuteen haastanut: ”Minulla seksivideo todisteena!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Usher on ollut otsikoissa, koska mies on levittänyt sukupuolitauteja satunnaisiin seksikumppaneihin. Nyt yksi artistin oikeuteen haastaneista naisista väittää, että hänellä on seksivideo todisteena parin yhteisestä yöstä.

Angel Valentino -nimimerkillä sosiaalisessa mediassa oleva Quantasia Sharpton on väittänyt, että olisi saanut Usherin puhelinnumeron hänen konsertissaan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen kaksikko tapasi hotellissa ja harrasti seksiä. Quantasia Sharptonilla ei ole todettu herpestä, mutta hän haluaa puolustaa oikeuksiaan.

Quantasia Sharptonin rehellisyyttä on epäilty, koska Usher on jyrkästi kieltänyt harrastamasta seksiä hänen kanssaan ja nainen oli valitellut rahahuoliaan viikko ennen syytteen nostamista. Usher joutui maksamaan jo yhdelle herpeksen saaneelle seksikumppanilleen 1,1 miljoonaa dollaria korvauksia.

Miss Jacob Kohinoorin haastateltavana ollut Quantasia Sharpton väittää, että hänellä olisi videotallenne kaksikon yhteisestä yöstä. Lisäksi hänen asianajajansa tulee todistamaan miehen menneen hotellihuoneeseen valvontakameroiden kuvaaman materiaalin avulla. Myös hotellin työntekijä on aiemmin kertonut TMZ-lehdelle, että Usher oli mennyt Quantasia Sharptonin huoneeseen.

So innocent she seemed, but I was fooled 🤷🏽‍♀️

A post shared by Angel Valentino-Sharpton 💎 (@iamangelvalentino) on