Katie Holmes ja Jamie Foxx yhdessä – salailuun pakottanut sopimus raukesi viimein?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat vuonna 2012, minkä jälkeen Holmes ei ole julkisesti seurustellut kenenkään kanssa. Viime vuonna uutiset levittivät paparazzien ottamia kuvia, joiden perusteella näytti siltä, että nainen seurustelisi Jamie Foxxin kanssa. Holmes ja Foxx kiistivät huhut heti ja kertoivat olevansa vain ystäviä.

Myöhemmin uutisoitiin, että Holmes olisi joutunut nopeaa avioeroa sopiessaan allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan näyttelijätär ei saa nolata Tom Cruisea millään tavalla seuraavaan viiteen vuoteen. Tom Cruisen nolaamiseksi oli lueteltu muun muassa muiden miesten kanssa seurustelu ennen vuotta 2017 ja hänen skientologia-uskostaan tai seurakunnan toiminnasta pahaan sävyyn puhuminen.

Myös julki tullut tieto sopimuksesta kumottiin ja sekä Foxx että Holmes kielsivät suhteensa edelleen. Nyt pariskunta on viimein nähty yhdessä rannalla käsi kädessä. Holmesin erosta on nyt kulunut viisi vuotta, mikä voi olla pelkkää sattumaa, mutta moni uskoo viimeistään nyt, että eron jälkeinen sopimus oli todella tehty.