Oreo-mikrokakku viidessä minuutissa – herkku pimeneviin iltoihin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Mikäli haluaa nopeasti makeaa herkkua napaan, voi himon tyydyttää mikrossa valmistettavien kahvimukikakkujen avulla. Monet ovat kokeilleet kahvikupeissa valmistettavia kakkuja, mutta nyt jaamme suussasulavan Oreo-kekseistä valmistettavan herkkureseptin.

Mukikakun tekeminen kestää vain muutaman minuutin. Tarvitset vain kaksi ruokalusikallista valkosuklaamuruja, reilun desin verran maitoa, kymmenen Oreo-keksiä, puoli teelusikallista leivinjauhetta ja kermavaahtoa. Herkku alkaa maidon lämmittämisellä.

Lämmitä maito ja valkosuklaarouhe keskenään kahvikupissa. Sekoita tasaiseksi. Lisää maidon sekaan hyvin murskatut Oreo-täytekeksit ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi seokseksi ja lämmitä mikrossa noin 2,5-3 minuuttia täydellä teholla. Tarjoile kermavaahdon kera.