Uudesta iPhonesta ökyversio – päällystetty 24 karaatin kullalla

Digi Lux · Tim Isokivi

Applen tulevan iPhone 8 -puhelinmallin hinnan odotetaan kohoavan yli tuhanteen euroon, mikä on epäilemättä liikaa monien kukkaroille. Laitteesta tulee myyntiin kuitenkin myös todellinen ökyversio.

Goldgenie-yritys ottaa vastaan ennakkotilauksia iPhone 8 -älypuhelimen luksusversiosta. Tarjolla on 24 kullalla, ruusukullalla ja platinalla päällystettyjä malleja. Niihin on mahdollista saada myös timanttikoristelut.

Mikäli pelkkä kultapäällystys ei riitä, tarjoaa Goldgenie myös palvelua jossa koko kuori vaihdetaan 16 karaatin kullasta tehtyyn vastaavaan. Yhtiö ei toistaiseksi ole paljastanut kultaisen iPhone 8 -mallin hintoja. Kullalla päällystettyjä iPhone 7 -puhelimia myytiin kuitenkin viime vuonna noin 2.700 eurolla.

 

24k Gold iPhone 8? Pre order at www.goldgenie.com now ⭐️

A post shared by Goldgenie (Global) (@goldgenie_uk) on