Kaksivuotias suivaantui – halusi oikeustieteelliseen eikä esikouluun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti Katie Stauffer on julkaisi aiemmin hänen tyttärestään Milasta hauskan videon, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Pikkutytön tilitys hitaasti kävelevistä ihmisistä oli niin samaistuttava, että se sai ihmiset huvittumaan pienen tytön kokemuksista ja kärsimättömyydestä.

Nyt kaksivuotias Mila on kertonut hänestä kuvatulla videolla miten turhautunut hän on äidin pakotettua hänet esikouluun. Mila oli kertonut äidilleen, että hän haluaa oikeustieteellisen yliopistoon opiskelemaan lakia, mutta se ei kuulemma vielä ollut mahdollista tytön ollessa vasta kaksivuotias.

Mila kertoo videolla miten tyrmistynyt hän oli siitä mitä hän näki astuessaan esikoulun ovista sisään. Lapset kakkasivat joka puolelle ja jahtasivat toisiaan nitojien kanssa. Lopulta Mila osasi kuitenkin onneksi rauhoittaa tilanteen huutamalla lapsille, että on päiväunien aika.

Mila's not really impressed with preschool…🤷🏻‍♀️👩🏼‍🏫 🎥by @kaitsta

A post shared by Katie (@kcstauffer) on