Arnold Schwarzeneggerin tytär on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu toimintaelokuvien tähti Arnold Schwarzenegger ei ole enää viime aikoina paistatellut julkisuudessa, mutta eilen hän esitteli Extra-keskusteluohjelmassa Katherine-tyttärensä. 27-vuotias Katherine Schwarzenegger on kuvankaunis nuori nainen, jolla on muitakin erittäin nimekkäitä sukulaisia.

Journalismia opiskelleen Katherinen isä on siis Arnold Schwarzenegger ja äiti on Maria Shriver. Hän kuuluu äitinsä puolelta Kennedyn sukuun, eli on myös entisen presidentti John F. Kennedyn sukulainen. Perheessä on myös nuorempia sisaruksia, eli Christina, Patrick ja Christopher. Katherine julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 2010 ja hän on puhunut avoimesti taannoin kärsimistään ongelmista.

Splash
Splash
Splash
Splash