Radio Suomipop: Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova pois iltapäivästä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio Suomipop on kertonut muokkaavansa juontajakaartiaan ja heidän kokoonpanojaan. YleX-kanavan juontajana tunnetuksi tullut ja viime aikoina televisioon keskittynyt Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde aloittaa lokakuun alussa iltapäivän juontajana yhdessä Loop-kanavalta tutun Tinni Wikströmin kanssa.

– Nyt kun mikään ei tietysti riitä, niin pitää television lisäksi hypätä tonne radioon. Eli mä teen paluun radiojuontajaksi, pidin tossa pari vuotta taukoa, ja nyt sitten Suomipopin iltapäivä on osoite, eli sitä lähetään työstämään, Juuso kertoi kanavalle.

Muutoksen myötä iltapäivän nykyiset suosikkijuontajat Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen siirtyvät muihin tehtäviin, kun Alexandrova muuttaa Radio Aallon iltapäivään ja Kuronen Radio Suomipopin päivään.