Brittimies maistoi suomalaisia viinoja – otti kommenteista opikseen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi sitten suosittua videoblogia pitävä englantilainen Dave Cad tuli suomalaisille tutuksi kun hänen videonsa alkoivat leviämään verkossa. Cad on suomalaisen tyttöystävänsä ansiosta päättänyt tutustua suomalaiseen kulttuuriin, musiikkiin ja alkoholijuomiin.

Viimeksi Cadin tekemä video levisi suomalaisissa medioissa miehen maisteltua erilaisia suomalaisia väkeviä alkoholijuomia. Mies joi viinoja huonelämpöisinä, mikä aiheutti suuren kommenttivyöryn. Kaikki neuvoivat miestä maistamaan juomia jääkylminä. Nyt Cad on ottanut kommenteista opikseen ja maistellut juomia uudelleen tarjoiluehdotuksen mukaan.

Tällä kerralla Dave Cad ottaa lakritsilla ja metsämarjalla maustetut Koskenkorva-pullot suoraan pakkasesta. Mies maistaa myös Jaloviinaa kylmänä, juo Minttua kuuman kaakaon kera ja maistelee myös paria Olvi-olutta. Mies ihastui muun muassa minttuviinakaakaoon niin paljon, että ei haluaisi enää koskaan juoda mitään muuta.