Fergie ja Josh Duhamel erosivat – Hollywoodin erosuma paisuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta neljä vuotta esikoisensa Axl Jack Duhamelin, jonka myötä Fergie vetäytyi julkisuudesta. Nyt pariskunta on eronnut.

Daily Mailin mukaan Fergie ja Josh Duhamel ovat eronneet jo muutama kuukausi sitten. He tiedottivat asiasta virallisesti vasta äskettäin. 42-vuotiaalla laulajattarella ja 44-vuotiaalla näyttelijämiehellä on yksi yhteinen lapsi. Erouutinen nousi otsikoihin vain viikkoja sen jälkeen, kun pariskunnan otaksuttiin odottavan toista lasta.

Hollywoodista on kantautunut runsaasti erouutisia viime aikoina. Viime vuonna ykköspari Brad Pitt ja Angelina Jolie ilmoittivat erostaan. Äskettäin erosivat myös Anna Faris ja Chris Pratt. Myös ikipari Goldie Hawnin ja Kurt Russelin on kerrottu elävän erillään. Lisäksi on spekuloitu Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto-ongelmista, jotka saattavat johtaa pian avioeroon.

Splash