Opettaja muutti luokkahuoneensa Tylypahkan taikakouluksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen opettaja Kyle Hubler on ymmärtänyt, että opettaminen on muutakin kuin monotonista selostusta ja pistokokeita. Yläasteikäisiä oppilaita opettava mies on remontoinut luokkahuoneestaan miljöön, joka on kuin suoraan Harry Potterista.

Oregonissa Evergreen Middle Schoolissa 7. ja 8.-luokkalaisia opettava Kyle Hubler sai hiljattain käyttöönsä uuden luokkahuoneen. Mies päätti panostaa opetuspaikan viihtyvyyteen ja muokkasi tilasta pienen Harry Potter -maailman. Miehen mukaan velhopojasta kertovat sadut ovat tarjonneet monille lapsille pakokeinon todellisuudesta. Fantasiatarinat opettavat paljon myös moraalista, lojaaliudesta ja sosiaalisuudesta.

Mies oli koristellut luokkahuonettaan kirjasarjan teemaan sopivilla sisustuselementeillä, mutta nyt hän käytti yhteensä 70 tuntia luokkahuoneen ilmeen muuttamiseen. Kaikki kokoelmassa olevat tavarat ovat hänen omiaan, Huffington Post uutisoi. Oppilaat olivat olleet uudesta ja taianomaisesta opetustilasta hämmästyneitä, mutta tavattoman innoissaan.

Hogwarts 2017-18

I wanted to give my students a surprise this year and get them excited to come to class every day. Seeing their reaction made this all worth it!Music: Blizzard (PON I) by Kai Engel Music in this video can be found at: http://freemusicarchive.org/music/Kai…License: https://creativecommons.org/licenses/…No changes have been made to the music.

Publié par Kyle Ely sur samedi 9 septembre 2017

Hogwarts 2017-18!I got to reveal the classroom to my students yesterday and they loved it! Seeing their faces light up…

Publié par Kyle Ely sur samedi 9 septembre 2017