Game of Thronesin loppuratkaisusta useita versioita – piratismi syynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Game of Thrones lähestyy parhaillaan loppuaan, sillä tuleva kahdeksas tuotantokausi tulee olemaan sarjan vimeinen. HBO-kanava pyrkii pitämään huolen siitä, ettei sarjan loppuratkaisu vuoda verkkoon ennakkoon.

HBO:n ohjelmajohtaja Casey Bloysin mukaan edes Game of Thronesin näyttelijät eivät tule varmuudella tietämään etukäteen, kuinka sarja päättyy. Sarjan lopusta tullaan nimittäin kuvaamaan monta erilaista versiota.

– Aina kun kuvaamme jotain, ihmiset tulevat tietämään siitä, Casey Bloys kuvaili The Morning Call -sivuston mukaan.

– Game of Thronesin päätösjaksosta tullaan kuvaamaan monta versiota. Näin ollen kukaan ei tiedä ehdottomia vastauksia ennen kuin sarja todella päättyy, mies jatkoi.

Game of Thrones on joutunut historiansa aikana lukuisten vuotojen kohteeksi. Seitsemännen tuotantokauden aikana hakkerit julkaisivat verkossa muun muassa sarjan tuolloin vielä esittämättömien jaksojen käsikirjoituksia. Yksi jaksoista julkaistiin puolestaan vahingossa etuajassa HBO Nordicissa ja kanavan espanjalaisessa suoratoistopalvelussa.