Poliisii etsii ulostajaa – kotipihaan kakkiva hölkkääjä terrorisoi perhettä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva perhe on joutunut viikkojen ajan haisevan häiriköinnin kohteeksi. Salaperäinen hölkkääjä on ulostanut lukuisia kertoja perheen kodin lähettyville. Cathy Budden mukaan hänen perheensä ihmetteli pihamaalle vähintään kerran viikossa ilmestyneitä jätöksiä.

Lopulta perheen lapset olivat nähneet tekijän itse teossa. Kyseessä oli hölkkäämässä ollut nainen.

– Menin ulos ja sanoin: ”Oletko tosissasi? Kakkaatko todellakin lasteni silmien edessä?” Ja hän vastasi ”kyllä, anteeksi”, Budde kuvaili KKTV-uutissivustolle.

Perheen mukaan julkista ulostamista on jatkunut ainakin seitsemän viikon ajan. Hulluksi kakkaajaksi nimettyä naista eivät ole pysäyttäneet edes kyltit, joissa häntä anellaan lopettamaan. Paikalliset poliisit ovat tapauksesta yhtä hämillään kuin uhriksi joutunut perhekin.

Budden perheen mukaan pahinta on se, etteivät he ymmärrä naisen motiiveja. Lähettyvillä on nimittäin runsaasti julkisia vessoja. Mikäli nainen jää kiinni, saattaa häntä odottaa syyte itsnesäpaljastelusta ja julkisella paikalla ulostamisesta.